Zoek je een coach in de omgeving van Arnhem? Of online coaching? Dan ben je op de juiste website.

In mijn praktijk begeleid ik vooral mensen die (te) veel nadenken en een balans willen tussen hoofd en hart. Dan is het moeilijk om te kiezen, omdat je de juiste weg niet ziet. Bijvoorbeeld als je op je werk tegen een stagnerende situatie aanloopt, als je vaak moet bent en / of stress ervaart. Of als je gewoon veel te druk bent in je hoofd.

Meer weten over mij? Kijk op de pagina ‘Considerabel’.

Verstand, Hart & Lichaam

Ik werk met de combinatie van Verstand, Hart & Lichaam (en soms verder: ziel, spiritueel, mensoverstijgend). Maar om het eenvoudig te houden: verstand, hart & lichaam. Het liefst ga ik ervaringsgericht aan de slag. Dan stopt het analyseren en neemt het hart & lichaam het over. Door lichaamsgericht te coachen, te visualiseren, en heel praktische oefeningen te doen, kom je dichter bij jezelf. Dat kan heel diep gaan, het gaat over jou, over bewust omgaan met wie jij bent als compleet mens. Het raakt me keer op keer als ik merk dat iemand een deel van zichzelf herontdekt en kan omarmen.

Verstand: motivatie, gedachten, wie ben ik, moeten, willen, wensen, zorgen
Hart: behoefte, ontroering, beelden, genieten, liefde, pijn, verdriet
Lichaam: sensaties, fysieke pijn, honger, dorst, fysiek genieten, moe, energie, rust

06 – 26 12  66 37
info@considerabel.nl

Adres
Kronenburgsingel 525
6831GM Arnhem

KvK-nummer: 70929610
BTW-nummer: NL001853388B89

Aangesloten bij:

Noloc loopbaanprofessionalNobco beroepscoach

Samenwerking met:

In onderstaande video’s krijg je een beeld van mijn manier van coachen. Ieder coachingstraject verloopt in grote lijnen hetzelfde:

Wat wil jij veranderen?

Loopbaan; waar wil jij naartoe?

Blijf jij maar malen en twijfelen? Ben je een echte denker? Ben je wellicht ook hoogbegaafd? Bij mij in de praktijk beantwoord je vragen over je loopbaan niet alleen met je verstand, we onderzoeken de wensen van je hart en de invloed op je lichaam. Dat betekent dat we kijken naar interesses, competenties, wensen, passie & fysieke mogelijkheden. Zoek je balans tussen verstand, hart en fysiek? Dan is een coachingstraject bij Considerabel perfect voor jou!

Rationele vragen: wat zou je doen als je al het geld van de wereld had? Wat zou je doen als je geen gezin had? Wat zou je doen als je weer 18 was met alle kennis die je nu hebt?
Hartvragen: waar ga je van lachen? Waar wordt je boos van? Waar voel je liefde voor? Hoe voelt het om de volgende stap te nemen? Wat houd je tegen?
Lichaamsgerichte vragen: wat gebeurt er met je als je plezier hebt? Waar voel jij spanning? Hoe merk jij aan jezelf dat je op de juiste weg bent?

Door mijn hoogbegaafdheid was ik echt een perfectionist. Eerst wist ik dat ik fouten mocht maken, nu voel ik dat ik ok ben zoals ik ben. Ik ben nog steeds een denker en kan goed malen, maar heb ook geleerd stil te staan.
LianneLoopbaanvraag

Even weg van je gedachten

Kom uit je hoofd en leer bewust luisteren naar je hart, je lichaam & je verstand. Met een begaafd brein neemt je hoofd soms een loopje met je.

Rationele vragen: wat zijn gedachten? Waarom hebben we gedachten? Zijn mijn gedachten constructief of destructief?
Hartvragen: wat voel je als je dat denkt? Welke emotie hoort er bij? Wat voor beeld heb je er bij?
Fysieke vragen: wat gebeurt er met je dat je dat voelt of denkt? Waar voel je de weerstand? Waar ben je blij?

Dit is de eerste keer dat ik zo dicht bij mijn gevoel kom. Wow.
TomWil altijd sterk zijn

Vermoeidheid & bijtanken

Veel en vaak vermoeid zijn, zonder lichamelijke oorzaak heeft vaak te maken met een energielek. Bijtanken lukt door het lek te vinden, te dichten en een nieuwe weg te vinden. Soms moet het andersom. Eerst helemaal niets doen, omdat je te moe bent om je energielek te onderzoeken.

Rationele vragen: wat zijn jouw eerste signalen van stress? Waaraan merkt een ander dat je moe bent? Wat zou je doen met één miljoen?
Hartvragen: wat voel je dat je nodig hebt? Waar verlang je naar? Welke emoties ervaar je? Hoe voel je je daarbij?
Fysieke vragen: waar voel jij je verdriet? Wat zet jouw lichaam aan tot actie? Waar kom je echt van tot rust en waar merk je dat aan?

Het gesprek van vorige week heeft me echt geholpen, het heeft me veel inzicht gegeven. Ik kreeg eerst een grote dip, maar ben er erg van gegroeid.
ElsVaak vermoeid

Inzicht door te schrijven

Met een schrijfreis focus je direct op de kern, het echte vraagstuk wordt uitgeschreven, chit-chat is niet nodig. Een schrijfreis is flexibel, in je eigen omgeving met je eigen tijd.

Rationele vragen: beschrijf je huidige situatie eens? Wat zou je daarin willen veranderen? Is het herkenbaar als patroon?
Hartvragen: wat voel je als je dit opschrijft? Hoe zou je die emotie omschrijven?
Fysieke vragen: waar in je lichaam voel je je emotie? Hoe ervaar je dat? Is het licht of zwaar? Wat gebeurt er als je er een hand oplegt?

Wat is het leuk hier op papier over na te denken en met iemand over te kunnen praten. Door jouw oefeningen heb ik al een paar doorbraken gehad. Erg fijn!
ThomasZoekt balans tussen hoofd & hart

Jouw verandering?

Heb jij een groeibestemming? Een doel waar je aan wilt werken, neem contact met me op en samen onderzoeken we de mogelijkheden!

Rationele weetjes: alle groei gaat via een reis, sommige duren een heel leven, sommige maar enkele minuten. Je hebt het vaak zelf niet helemaal voor het zeggen, maar je kunt er wel in sturen.
Hartweetjes: naar je hart luisteren gaat over jezelf zijn, jezelf accepteren en jezelf onvoorwaardelijk lief vinden.
Fysieke weetjes: je lichaam is verbonden met je gedachten en je hart, verandert er iets in het éne, dan gaan het ander mee. Helaas zowel positief als negatief.

Ik vind het zo knap, je blijft rustig en afwachtend. En dan pats-boem zeg je precies het goede.
SimoneEnergiegebrek & Loopbaanvragen

Ik vind het bijzonder dat je iedere keer precies de goede oefening kiest.
Het is altijd raak. Je bent echt bijzonder!
ElsDruk in haar hoofd

Neem contact met me op