9 - 24 pagina's

Loopbaan in verbinding. Voor een diepwerkend en blijvend resultaat gaan we ervaringsgericht aan de slag. Wat zijn jouw drijfveren, jouw wensen? Hoe ga je die bewerkstelligen?

9 - 24 pagina's

Voor loopbaancoaching werk ik ook met de combinatie van Verstand, Hart & Lichaam (en soms verder: ziel, spiritueel, mensoverstijgend).

Voor een diepwerkend en blijven resultaat gaan we ervaringsgericht aan de slag. Dan stopt het analyseren en neemt het hart & lichaam het over. Door lichaamsgericht te coachen, te visualiseren, en heel praktische oefeningen te doen, kom je dichter bij jezelf.

Dat kan heel diep gaan, het gaat over jou, over bewust omgaan met wie jij bent als compleet mens. Het raakt me keer op keer als ik merk dat iemand een deel van zichzelf herontdekt en kan omarmen.

Loopbaanvragen kunnen heel praktisch zijn, maar om te komen waar je wilt zijn is verbinding met jezelf en anderen nodig. Vanuit daar kun je stappen maken.

Verstand: motivatie, gedachten, wie ben ik, moeten, willen, wensen, zorgen
Hart: behoefte, ontroering, beelden, genieten, liefde, pijn, verdriet
Lichaam: sensaties, fysieke pijn, honger, dorst, fysiek genieten, moe, energie, rust

Voor wie?

Loopbaan in verbinding is voor mensen die vastlopen in hun werk, mensen die die weten wat ze willen, geen keuzes kunnen maken, hun passie willen vinden.
Dit kan online of offline. Ook online blijft de verbinding tussen coach en coachee altijd aanwezig tijdens het coachproces. In dezelfde hoeveelheid als die aanwezig zou zijn bij een fysieke ontmoeting. Soms is de connectie juist duidelijker omdat uiterlijke schijn minder mee speelt.

Voor (snelle) denkers: blijf jij maar malen en twijfelen? Ben je een echte denker? Ben je wellicht ook hoogbegaafd? Bij mij in de praktijk beantwoord je coachvraag niet alleen met je verstand, we onderzoeken de wensen van je hart en de invloed op je lichaam. Dat betekent dat we kijken naar interesses, competenties, wensen, passie & fysieke mogelijkheden. Zoek je balans tussen verstand, hart en fysiek? Dan is een coachingstraject bij Considerabel perfect voor jou!

Voor gevoelige mensen: gevoelige mensen nemen veel van de wereld over, ze zijn snel geprikkeld op verschillende gebieden: psychomotorisch, cognitief, emotioneel, verbeeldend of sensorisch. Sommige mensen genieten van veel prikkels en lijken eeuwig door te kunnen gaan. Anderen zijn na korte interacties al moe of afgeleid. De hoeveelheid prikkels die jij prettig vindt is heel persoonlijk. Maar iedereen heeft precies de juiste hoeveelheid aan prikkels nodig op een dag om prettig te leven. Herken jij je hierin en wil je er mee aan de slag? Dan is een coachingstraject bij Considerabel perfect voor jou!

Kosten

€ 95,- per uur

Wat klanten zeggen
sterren

Met jouw hulp ben ik gaan nadenken over wat mensen drijft.

Het gesprek van vorige week heeft me echt geholpen, het heeft me veel inzicht gegeven. Ik kreeg eerst een grote dip, maar ben er erg van gegroeid.

Karin
Els