Feedbackgesprek van één uur met de mogelijkheid tot stellen van vragen.

Door middel van schrijven inzicht verkrijgen in jezelf. Betaal per maand, onbeperkte e-mails.

Feedbackgesprek van één uur met de mogelijkheid tot stellen van vragen.

Een krachtig middel waarmee je in korte tijd afdaalt naar de kern van het vraagstuk. Randzaken worden daarbij achterwege gelaten. Snel schakelen, geen weken wachten op een afspraak, meteen in de pen klimmen indien nodig. Jouw tijd, jouw indeling!

Een krachtig middel waarmee je in korte tijd afdaalt naar de kern van het vraagstuk. Randzaken worden daarbij achterwege gelaten.

- Snel schakelen, geen weken wachten op een afspraak, meteen in de pen klimmen indien nodig.
- Heb je langer nodig? Dan is dat ook geen probleem. Jouw tijd, jouw indeling!
- Achter je computer kun je beter kiezen wat je wel en wat je niet vertelt. Je dagelijkse beslommeringen zitten niet in de weg.
- Je schrijft, leest, observeert, onderzoekt en ervaart.
- De coach stelt inzichtelijke vragen waar jij mee aan de slag gaat.
- Je krijg passende oefeningen en opdrachten die in je in je eigen tijd uitvoert.

Voor wie?

Als je heel makkelijk praat… Of juist niet… E-mailcoachen dwingt je meer to the point te zijn. Als coach zoom ik in op wat belangrijk is. Snel schakelen omdat je niet afhankelijk bent van plaats en tijd.

Als weinig tijd hebt… Kies dan voor coaching die je helemaal in je eigen tijd en ruimte kunt doen, dat past altijd! E-mailcoaching: een heel krachtig middel dat je in staat stelt om binnen zeer korte tijd direct af te dalen naar de kern van het vraagstuk.

Als je houdt van schrijven… Dan is e-mailcoaching voor jou een mooie uitkomst. Je gedachten, ideeën en wensen schrijf je op en met mij als coach werken we aan jouw kernvragen. Je kunt zo veel en zo vaak schrijven als je wilt. Je zult verstelt staan van de kracht van schrijven!

Kosten

€ 160,- per maand

Wat klanten zeggen
sterren

Wat is het leuk hier op papier over na te denken en met iemand over te kunnen praten. Door jouw oefeningen heb ik al een paar doorbraken gehad. Erg fijn!

(..)heb mijn nieuwe doel en daar ben ik super blij mee! Ik ga hier eens van proeven want als ik hierover praat en nadenk dan begint het te borrelen in mijn buik van enthousiasme. Dat heb ik bereikt (..) dus heel erg bedankt hiervoor!

Thomas
Sanne