Uitgebreid persoonsgebonden rapport met specifieke informatie over jouw superstimulans(en): voordelen, nadelen, overprikkeling, onderprikkeling.

Coaching in mijn praktijk in Arnhem of online. Voor een diepwerkend en blijvend resultaat gaan we ervaringsgericht aan de slag.

Uitgebreid persoonsgebonden rapport met specifieke informatie over jouw superstimulans(en): voordelen, nadelen, overprikkeling, onderprikkeling.

Ik werk met de combinatie van Verstand, Hart & Lichaam (en soms verder: ziel, spiritueel, mensoverstijgend).

Voor een diepwerkend en blijvend resultaat gaan we ervaringsgericht aan de slag. Dan stopt het analyseren en neemt het hart & lichaam het over. Door lichaamsgericht te coachen, te visualiseren, en heel praktische oefeningen te doen, kom je dichter bij jezelf.

Dat kan heel diep gaan, het gaat over jou, over bewust omgaan met wie jij bent als compleet mens. Het raakt me keer op keer als ik merk dat iemand een deel van zichzelf herontdekt en kan omarmen.

Verstand: motivatie, gedachten, wie ben ik, moeten, willen, wensen, zorgen
Hart: behoefte, ontroering, beelden, genieten, liefde, pijn, verdriet
Lichaam: sensaties, fysieke pijn, honger, dorst, fysiek genieten, moe, energie, rust

Voor wie?

Voor (snelle) denkers: blijf jij maar malen en twijfelen? Ben je een echte denker? Ben je wellicht ook hoogbegaafd? Bij mij in de praktijk beantwoord je coachvraag niet alleen met je verstand, we onderzoeken de wensen van je hart en de invloed op je lichaam. Dat betekent dat we kijken naar interesses, competenties, wensen, passie & fysieke mogelijkheden. Zoek je balans tussen verstand, hart en fysiek? Dan is een coachingstraject bij Considerabel perfect voor jou!

Voor gevoelige mensen: gevoelige mensen nemen veel van de wereld over, ze zijn snel geprikkeld op verschillende gebieden: psychomotorisch, cognitief, emotioneel, verbeeldend of sensorisch. Sommige mensen genieten van veel prikkels en lijken eeuwig door te kunnen gaan. Anderen zijn na korte interacties al moe of afgeleid. De hoeveelheid prikkels die jij prettig vindt is heel persoonlijk. Maar iedereen heeft precies de juiste hoeveelheid aan prikkels nodig op een dag om prettig te leven. Herken jij je hierin en wil je er mee aan de slag? Dan is een coachingstraject bij Considerabel perfect voor jou!

Kosten

€ 95,- per uur

Wat klanten zeggen
sterren

Jelke heeft een prettige manier van werken. Haar oefeningen zijn to the point. Ik voelde me, door haar rustige manier van werken, veilig om te kunnen communiceren wat er zich in mijn lichaam afspeelde tijdens het proces, en Jelke gebruikte dat als leidraad voor wat ik op dat moment nodig had om door een blokkade te komen.

Ik vind het zo knap, je blijft rustig en afwachtend. En dan pats-boem zeg je precies het goede.

Esther
Simone