Considerabel is een bedrijf van Jelke Glaser. Opgericht in februari 2018.

Ik, Jelke Glaser ben een vrouw vol ideeën, mogelijkheden en fantasie. Ik ben getrouwd en heb twee zonen. Ik houd van veelzijdigheid en geniet van mijn werk als coach, trainingsontwikkelaar en tekstschrijver. Met inspiratie, creativiteit en vooral authenticiteit help ik je hoe jij op kunt vallen door jezelf te zijn.

Na verschillende omzwervingen heb ik de opleiding Digitale Communicatie afgerond. Daarna heb ik lesgegeven op hbo en mbo en als opleider gewerkt bij grote internationale bedrijven in de farmacie en ICT. Ik zocht constant naar de mogelijke positieve ontwikkelingen. Deze enorme drive om te ontwikkelen nam ik altijd met me mee. Al snel realiseerde ik me zich dat de verandering van een organisatie begint bij de mensen. Mensen zijn de spil van een organisatie. Mensen die trots zijn op de organisatie waarvoor ze werken, verzetten meer werk met meer plezier. Mensen die met plezier naar hun werk gaan krijgen meer voor elkaar. Leuke mensen creëren leuke collega’s en andersom etcetera, etcetera.

Hoogbegaafdheid heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Zonder dat ik het wist. Alles ging me makkelijk af en ik heb nooit leren leren. Tot het me opbrak en ik niet meer wist hoe ik het leren moest aanpakken. Daardoor heb ik het VWO niet gehaald, ik was het overzicht kwijt en kon het niet meer af met een dag van te voren het boek lezen. Ik heb me altijd anders gevoeld, dacht er niet bij te horen, mensen begrepen mij niet en ik hen niet. De moeilijke opdrachten vond ik leuk, de makkelijke (routinematige) verafschuwde ik en vergat ik.

Toen hoogbegaafdheid bij mijn kinderen een rol ging spelen, gingen er voor mij ook ineens allerlei belletjes rinkelen. Lang verhaal kort, er ging een wereld van herkenning voor mij open. Ik heb er boeken over gelezen, cursussen over gedaan en met heel veel mensen over gesproken. Er viel ineens zo veel op z’n plek, ik begreep mezelf een stuk meer!

Tegenwoordig houd ik van studeren, of eigenlijk, van nieuwe dingen leren. Op mijn manier. Mijn mensenkennis breid ik continu uit met verschillende opleidingen, cursussen & boeken. Elkaar en jezelf leren begrijpen is mijn werk, mijn passie. Dat is ook wat ik in mijn werkervaring steeds heb meegemaakt; luisteren is belangrijk, oprechte interesse ook. Maar het allerbelangrijkste is openstaan voor een ander, zonder jezelf te verliezen. Door bewust gebruik te maken van zowel hoofd, hart als lichaam, voel ik me een completer, rustiger, energieker en liever mens. Ik gun dit iedereen!

Jelke Glaser

Gegevens

06 – 26 12 66 37
jelke@considerabel.nl

Adres
Kronenburgsingel 525
6831 GM Arnhem

Btw-nummer: NL001853388B89
IBAN: NL76RABO0327494549

Vragen staat vrij!