Wat is Inzicht door te Schrijven

Een krachtig middel waarmee je in korte tijd afdaalt naar de kern van het vraagstuk. Randzaken worden daarbij achterwege gelaten.

Snel schakelen, geen weken wachten op een afspraak, meteen in de pen klimmen indien nodig.

Heb je langer nodig? Dan is dat ook geen probleem. Jouw tijd, jouw indeling!

Achter je computer kun je beter kiezen wat je wel en wat je niet vertelt. Je dagelijkse beslommeringen zitten niet in de weg.

Je schrijft, leest, observeert, onderzoekt en ervaart.

De coach stelt inzichtelijke vragen waar jij mee aan de slag gaat.

Je krijg passende oefeningen en opdrachten die in je in je eigen tijd uitvoert.

Wat zeggen coachées?

Wat is het leuk hier op papier over na te denken en met iemand over te kunnen praten. Door jouw oefeningen heb ik al een paar doorbraken gehad. Erg fijn!
ThomasZoekt balans tussen hoofd & hart
(..)heb mijn nieuwe doel en daar ben ik super blij mee! Ik ga hier eens van proeven want als ik hierover praat en nadenk dan begint het te borrelen in mijn buik van enthousiasme. Dat heb ik bereikt (..) dus heel erg bedankt hiervoor!
SanneOpleidingsvraag

06 – 26 12  66 37
info@considerabel.nl

Adres
SchepenBierwischstraat 5-7
6831HZ Arnhem

KvK-nummer: 70929610
BTW-nummer: NL001853388B89

Aangesloten bij

Samenwerking met
Career & Kids
Career & Live

Inzicht door te Schrijven proberen?

De intake is gratis!

Doelgroep

Als je heel makkelijk praat…
Of juist niet… E-mailcoachen dwingt je meer to the point te zijn. Als coach zoom ik in op wat belangrijk is. Snel schakelen omdat je niet afhankelijk bent van plaats en tijd.
Als weinig tijd hebt…
Kies dan voor coaching die je helemaal in je eigen tijd en ruimte kunt doen, dat past altijd! E-mailcoaching: een heel krachtig middel dat je in staat stelt om binnen zeer korte tijd direct af te dalen naar de kern van het vraagstuk.
Als je houdt van schrijven…
Dan is e-mailcoaching voor jou een mooie uitkomst. Je gedachten, ideeën en wensen schrijf je op en met mij als coach werken we aan jouw kernvragen. Je kunt zo veel en zo vaak schrijven als je wilt. Je zult verstelt staan van de kracht van schrijven!

Veel gestelde vragen

Hoe zit het met de menselijke factor?
De menselijke factor blijft bestaan. De verbinding tussen coach en coachee is altijd aanwezig tijdens het coachproces. In dezelfde hoeveelheid als die aanwezig zou zijn bij een fysieke ontmoeting. Soms is de connectie juist duidelijker omdat uiterlijke schijn niet mee speelt.
Hoe zit het met lichaamstaal?
Via e-mail kun je geen lichaamstaal lezen, dat moge duidelijk zijn. Net als bij fysieke coaching kan het zijn dat je als coachee helemaal niet weet wat er nu precies aan de hand is. Dat is waarom je coaching zoekt. De basis is de wil om te groeien en de intentie om eerlijk te zijn tegen jezelf. Door passende oefeningen, en inzichtelijke vragen komt de kern boven.
En de privacy?
Net als bij fysieke coaching is alles wat in een traject gebeurt vertrouwelijk. De e-mails die je stuurt komen binnen in een beveiligde omgeving. De rest van het privacybeleid kun vinden in het hoofdmenu.

Inzicht door te Schrijven proberen?

De intake is gratis!