Vragen over je loopbaan beantwoord je niet alleen met je verstand (want dat heb je waarschijnlijk al heel vaak gedaan), je onderzoekt ook de wensen van je hart en de invloed op je lichaam. Dat betekent dat we samen kijken naar interesses, competenties, wensen, passie & fysieke mogelijkheden. Zoek je balans tussen verstand, hart en fysiek? Dan is een coachingstraject bij Considerabel perfect voor jou!

Rationele vragen: wat zou je doen als je al het geld van de wereld had? Wat zou je doen als je geen gezin had? Wat zou je doen als je weer 18 was met alle kennis die je nu hebt?
Hartvragen: waar ga je van lachen? Waar wordt je boos van? Waar voel je liefde voor?
Fysieke vragen: wat gebeurt er met je als je plezier hebt? Waar voel jij spanning? Hoe merk jij aan jezelf dat je op de juiste weg bent? Wat kun jij fysiek aan?

Wat zegt NOLOC?

Een gekwalificeerde loopbaanprofessional beschikt over beroepsspecifieke kennis en ervaring, werkt vanuit een helder beroepskader, volgens een heldere gedragscode en investeert in de eigen deskundigheidsbevordering. Loopbaanprofessionals die de titel en het keurmerk Noloc erkend loopbaanprofessional dragen, hebben aangetoond dat zij aan deze kwalificatie-eisen voldoen. Loopbaanprofessionals dienen diepgaande kennis en ervaring te hebben op het gebied van mensgerichte vakken. Zij dienen kundig te zijn op het gebied van loopbaan en arbeidsmarkt en ze moeten de noodzakelijke technieken beheersen. Tenslotte moeten ze een coachende competentie hebben, alsmede een professionele attitude.
NolocBeroepsvereniging van de Loopbaancoach

Wat zeggen coachées?

Ik vind het zo knap, je blijft rustig en afwachtend. En dan pats-boem zeg je precies het goede.
SimoneEnergiegebrek & Loopbaanvragen
Je hebt me echt zo goed geholpen, Jelke, ik ben zo blij met jou!
LianneLoopbaanvraag
(..)heb mijn nieuwe doel en daar ben ik super blij mee! Ik ga hier eens van proeven want als ik hierover praat en nadenk dan begint het te borrelen in mijn buik van enthousiasme. Dat heb ik bereikt (..) dus heel erg bedankt hiervoor!
SanneOpleidingsvraag

06 – 26 12  66 37
info@considerabel.nl

Adres
SchepenBierwischstraat 5-7
6831HZ Arnhem

KvK-nummer: 70929610
BTW-nummer: NL001853388B89

Aangesloten bij

Samenwerking met
Career & Kids
Career & Live

Interesse in loopbaancoaching?

De intake is gratis!

Gratis intake

Werkwijze & Doelgroep

In mijn praktijk begeleid ik mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om verder te komen. Mensen die willen groeien en stappen willen maken. Bijvoorbeeld als ze op hun werk tegen stagnerende situaties aanlopen.

De werkwijze is grotendeels afhankelijk van jouw situatie en coachvraag. Ik ben er van overtuigd dat het antwoord op jouw vragen al aanwezig is, ik kan je helpen deze inzichtelijk te krijgen. Dat doe ik door te werken met

  • verbinding tussen hoofd, hart en buik: denken, voelen en ervaren: kom uit je hoofd!
  • lichaamsgerichte oefeningen: vaak zegt je lichaam veel meer dan je hoofd
  • luisteren naar wat er nu daadwerkelijk gebeurt en daardoor inzicht krijgen in je situatie

Assessments

Voor een loopbaantraject kan ik verschillende instrumenten inzetten, zoals MBTI, de Big Five of Interesse & Competentievragenlijsten. Afhankelijk van jouw wensen en wat nodig is.


2 gedachten over “Loopbaancoaching

  1. ‘Jelke heeft een prettige manier van werken. Haar oefeningen zijn to the point. Ik voelde me, door haar rustige manier van werken, veilig om te kunnen communiceren wat er zich in mijn lichaam afspeelde tijdens het proces, en Jelke gebruikte dat als leidraad voor wat ik op dat moment nodig had om door een blokkade te komen. ‘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *