NL leert door: gratis ontwikkeladvies en scholingstrajecten voor iedereen

Ben je op zoek naar een loopbaancoach? Richting voor je carrière? Een nieuwe baan? En ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf 1 decemeber 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij Considerabel.

Loopbaancoach?

Loopbaancoaching bij Considerabel betekent meer dan alleen een kritische blik op je loopbaan of toekomst. Het is een kijkje in je leven. Als je coaching bij mij volgt vind jij ook dat loopbaan & leven niet twee verschillende dingen zijn. Het is verweven met elkaar.

Vragen over je loopbaan beantwoord je niet alleen met je verstand (want dat heb je waarschijnlijk al heel vaak gedaan), je onderzoekt ook de wensen van je hart en de invloed op je lichaam. Dat betekent dat we samen kijken naar interesses, competenties, wensen, passie & fysieke mogelijkheden. Zoek je balans tussen verstand, hart en fysiek? Dan is een coachingstraject bij Considerabel perfect voor jou!

Lees hier meer over de loopbaantrajecten die ik aanbied.

Voor wie?

De enige eis die het ministerie stelt is dat je 18 jaar of ouder bent.

Hoe maak je gebruik van het ontwikkeladvies?

Het werkt heel eenvoudig!

 1. Stuur me een mail of bel voor een afspraak.
 2. Ik regel de subsidie voor je, jij hoeft dus geen kosten te maken!

We doorlopen een intakegesprek en daarna ontvang je een link naar de arbeidsmarktscan, deze is digitaal en geeft direct feedback. Natuurlijk bespreken we de scan en maken we een ontwikkelplan op maat.

Hoe werkt het precies?

Tijdens een aantal gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen ons. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen en waar jij je nog kunt ontwikkelen.

1. De arbeidsmarktscan

De eerste stap in de arbeidsmarktscan. De overheid stelt strenge eisen aan het gebruik van de arbeidsmarktscan. Ik heb gekozen voor de arbeidsmarktscan van LDC: “Arbeidsmarktkansen is een product van LDC in samenwerking met Intelligence Group en geeft een objectief en onafhankelijk beeld van iemands huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen. Onderbouwd met uitgebreid arbeidsmarktonderzoek is Arbeidsmarktkansen een vragenlijst die op diverse momenten van een loopbaan- of mobiliteitstraject kan worden ingezet.”

Wat haal je uit de scan:

 • je kansen op de arbeidsmarkt
 • vergelijk je huidige functie met andere beroepen
 • je perspectief voor de komende 12 maanden
 • je belangrijkste kansvergroters
 • vind de juiste vacatures

2. Ontwikkeladvies

In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Hierbij gebruiken we de arbeidsmarktscan als praatpaatje en kunnen we naar wens in zoomen op:

 • balans tussen hoofd & hart
 • wat past nou echt bij mij
 • energie op je werk
 • naar je hart luisteren, hoe doe je dat?
 • of heel praktisch:
  • hoe maak ik een goed cv
  • hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief
  • wat doe ik in een sollicitatiegesprek

Geen werk?

Deelname aan een ontwikkeladviestraject is ook voor personen die geen werk hebben en die een uitkering van UWV of gemeente ontvangen. Het staat iemand vrij om naast de dienstverlening die UWV biedt zelf een ontwikkeladviestraject te gaan volgen. Verplichtingen die horen bij de uitkering die iemand ontvangt, zoals bijvoorbeeld de sollicitatieplicht, moeten worden nageleefd.

Meer informatie

Neem gerust contact op voor meer informatie op 0626126637, of kijk op de contactpagina.

Op deze site staat een en ander ook uitgelegd! https://www.hoewerktnederland.nl/