top of page

Minder betalen, meer waarde

In a whim bedacht ik me zojuist, ik ga mijn tarieven omlaag doen. Waarom? Omdat ik zo graag iedereen kan helpen. En waarom nog meer, ik krijg er een enorme

glimlach van op mijn. gezicht!!!

Iedereen vertelde me dat ik waarde voor mezelf moest creëren, wat geld kost, heeft meer waarde dan wat gratis is. En ja, ik geloofde het, geloof het nog steeds. Tegelijkertijd is goede coaching reteduur. En juist als je geen werk hebt, met jezelf overhoop ligt en wat al niet meer, dan wil je je niet druk maken over geld. Dus ik heb een flexibel tarief. Een minimum bedrag (of niet?) en.. feel free to pay more. Maar het hoeft niet.


Ik werk omdat ik er plezier in heb. Ik geniet van mensen, hun verhalen, hun ervaringen en tegelijkertijd geniet ik van wat het met me doen. Iedere coachee leert me iets.


Dus nee ik ben niet minder waard en wat we samen bereiken al helemaal niet. Ik hoop dat ik nu ook degene bereik die het anders niet kunnen betalen.


Bel me gerust voor een gratis intakegesprek.

-0626126637

44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page