Veel en vaak vermoeid zijn, zonder lichamelijke oorzaak heeft vaak te maken met een energielek. Bijtanken lukt door het lek te vinden, te dichten en een nieuwe weg te vinden. Soms moet het andersom. Eerst helemaal niets doen, omdat je te moe bent om je energielek te onderzoeken.

Rationele vragen: wat zijn jouw eerste signalen van stress? Waaraan merkt een ander dat je moe bent? Wat zou je doen met één miljoen?
Hartvragen: wat voel je dat je nodig hebt? Waar verlang je naar? Welke emoties ervaar je? Hoe voel je je daarbij?
Fysieke vragen: waar voel jij je verdriet? Wat zet jouw lichaam aan tot actie? Waar kom je echt van tot rust en waar merk je dat aan?

Wat zegt het CSR-centrum

Wat zeggen coachées?

Het gesprek van vorige week heeft me echt geholpen, het heeft me veel inzicht gegeven. Ik kreeg eerst een grote dip, maar ben er erg van gegroeid.
ElsVaak vermoeid en negatief
Ik kan je wel zoenen!
AnneNegatieve gedachten & kort lontje
Ik vind het bijzonder dat je iedere keer precies de goede oefening kiest. Het is altijd raak.
SandraSlecht slapen, heel moe

Werkwijze & Doelgroep

In mijn praktijk begeleid ik mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om verder te komen. Mensen die willen groeien en stappen willen maken. In het geval van vermoeidheid, stress & burnout zijn dat mensen die goed kunnen reflecteren, maar niet meer weten wat de beste stap vooruit is

Bij stress & b urn-out werk ik met de methode van het CSR-centrum. Zowel de fysieke klachten als de eventuele mentale klachten aanpakken. Vaak is het aanpakken van fysieke klachten voldoende voor meer licht in je leven. De volgende stap is duurzaam en bewust nieuwe keuzes maken. Ik ben er van overtuigd dat het antwoord op jouw vragen al aanwezig is, ik kan je helpen deze inzichtelijk te krijgen. Dat doe ik door te werken met

  • verbinding tussen hoofd, hart en buik: denken, voelen en ervaren: kom uit je hoofd!
  • lichaamsgerichte oefeningen: vaak zegt je lichaam veel meer dan je hoofd
  • luisteren naar wat er nu daadwerkelijk gebeurt en daardoor inzicht krijgen in je situatie

06 – 26 12  66 37
info@considerabel.nl

Adres
SchepenBierwischstraat 5-7
6831HZ Arnhem

KvK-nummer: 70929610
BTW-nummer: NL001853388B89

Aangesloten bij

Samenwerking met
Career & Kids
Career & Live