Tarieven

Intakegesprek

Een intakegesprek is altijd vrijblijvend.

 
Coaching per uur

Kies je voor per uur betalen, dan reken ik 95,- per uur inclusief btw voor particulieren.

Betaald je bedrijf? Dan zijn de kosten 115,- exclusief btw.

 
Coaching per sessie

Wil jij tijdens een sessie niet op de klok kijken, kies dan voor coaching per sessie.

150,- per sessie inclusief btw voor particulieren.

175,- exclusief btw voor bedrijven.

Coaching via e-mail

Coaching via e-mail neem je af per maand. De hoeveelheid aan contact bepaal je zelf.

1 maand of 2 á 3 verdiepende oefeningen

295,-

In een maand kun je snel tot de kern komen. Zeker als je coachvraag al helder is en je precies weet wat je wilt is dit een goede optie. In de 299,- is ook de intake verwerkt. De intake hoef je niet te betalen als je besluit niet verder te gaan na mijn eerste inhoudelijke e-mail. Gemiddeld hebben mensen 1 á 2 keer per week contact.

Dit staat gelijk aan 4 a 5 coachuren. 

3 maand of +/- 6 verdiepende oefeningen

800,-

In die drie maanden heb je onbeperkt de tijd voor jouw vragen en de oefeningen die ik per e-mail naar je stuur. Ervaring leert dat dit ruim voldoende tijd is. In de 800,- is ook de intake verwerkt. De intake hoef je niet te betalen als je besluit niet verder te gaan na mijn eerste inhoudelijke e-mail. Gemiddeld hebben mensen 1 keer per week of om de week contact.

Vergoedingen

 
Via de werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. De kosten voor een training zijn vaak vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

Belastingaftrek voor particulieren

Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van 250 euro volledig belasting aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als u het inzet om beter of effectiever te presteren op uw werk of als u het inzet bij het vinden van een andere baan, zowel bij uw huidige werkgever als daarbuiten.

Belangrijk: omdat Considerabel niet de begunstigde is van de belastingaftrek kunnen wij u geen garanties geven over de toepasbaarheid in uw situatie. Neem bij twijfel contact op met uw belastingadviseur, boekhouder, accountant of de belastingdienst.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Geeft u dit dan graag aan bij uw coach, dan zorgt hij/zij er voor dat er een duidelijke omschrijving van het traject op uw factuur vermeld wordt. De exacte voorwaarden van deze regeling vindt u op de website van de Belastingdienst

Belastingaftrek voor ondernemers

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Wilt u graag advies over hoe u dit het beste kunt doen? Neem contact op met uw accountant, boekhouder of belastingadviseur.

Basis & Aanvullende Zorgverzekering

Op dit moment wordt de coaching niet vergoed door de zorgverzekering.

*alle prijzen zijn voor bedrijven exclusief BTW.