Tarieven

Intakegesprek

Een intakegesprek is altijd vrijblijvend. Als we niet het traject aangaan zitten er geen kosten aan verbonden.

60,- per gesprek *

Coaching

85,- per uur *

Workshops & Trainingen

Op aanvraag

Vergoedingen

Via de werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. De kosten voor een training zijn vaak vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

Belastingaftrek voor particulieren

Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van 250 euro volledig belasting aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als u het inzet om beter of effectiever te presteren op uw werk of als u het inzet bij het vinden van een andere baan, zowel bij uw huidige werkgever als daarbuiten.

Belangrijk: omdat Considerabel niet de begunstigde is van de belastingaftrek kunnen wij u geen garanties geven over de toepasbaarheid in uw situatie. Neem bij twijfel contact op met uw belastingadviseur, boekhouder, accountant of de belastingdienst.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Geeft u dit dan graag aan bij uw coach, dan zorgt hij/zij er voor dat er een duidelijke omschrijving van het traject op uw factuur vermeld wordt. De exacte voorwaarden van deze regeling vindt u op de website van de Belastingdienst

Belastingaftrek voor ondernemers

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Wilt u graag advies over hoe u dit het beste kunt doen? Neem contact op met uw accountant, boekhouder of belastingadviseur.

Basis & Aanvullende Zorgverzekering

Op dit moment wordt de coaching niet vergoed door de zorgverzekering.

*alle prijzen zijn voor bedrijven exclusief BTW.